Brief hernieuwers september-oktober 2022

Beste, beste, beste hernieuwers 

De zomer is begonnen aan zijn laatste weken en dat betekent voor velen dat het schooljaar weer zal beginnen. Dit hoeft geen droevige gebeurtenis te zijn, denk maar aan het fijne kamp dat we gehad hebben of de vele zomers die jullie nog te wachten staan! Nu, genoeg geijld. Ik ben aangewezen om deze brief te schrijven omdat ik jullie banleider zal zijn voor het komend KSA-jaar. Ik ben het, Sem, jullie geliefde leider voor degenen die het nog niet doorhadden. Jullie andere leiding zullen jullie zien op de startdag, deze zal doorgaan op 10 september dus zie zeker dat je aanwezig kan zijn. Na de startdag is er de startdagbar. Deze zal meteen na de W.E.D.O. plaatsvinden. Jullie (en/of jullie ouders) zijn welkom om iets te drinken, maar er worden ook infostandjes per ban, een infostand met de hoofdleiding en een kledijstand voorzien.

Als hernieuwer zal jullie jaar er iets anders uitzien dan normaal, zo hebben we een hernieuwerweekend (datum volgt nog) en zullen de activiteiten zo goed als altijd ’s avonds doorgaan. We gaan nog met jullie bespreken welke dag het beste uitkomt omdat we weten dat er velen van jullie nog gaan sjotten.

De Jeugddag zal op 22 oktober plaatsvinden, hier laten we nog iets meer over weten zodra we info krijgen van de stad. 

Maar het belangrijkste is natuurlijk dat we er een topjaar van gaan maken, dit lijkt me persoonlijk geen probleem met zo een fijne groep. Ik zal mijn brief eindigen met een zelfgeschreven gedichtje.

Rozen zijn rood

Steenkool is zwart

Kom maar gauw naar de Burcht 

Want daar ligt mijn hart

XXX Jullie banleider

Sem

De activiteitenkalender zal zo snel mogelijk met jullie gedeeld worden.

STAY TUNED