Brief hernieuwers september – oktober 2023

Beste hernieuwers

Ik heb de KSA in de maand augustus erg gemist. Je zou wel kunnen stellen dat ik in een dipje zat. Terwijl ik bezon op droevige muziek zoals SAD van XXXTENTACION, of Eenzaam Zonder Jou van Will Tura, vroeg ik me af hoe het ging met onze geliefde hernieuwers. Zouden zij hetzelfde voelen als ik, of is dit niet wederzijds? De gedachte alleen al dat jullie deze gemoedstoestand niet met mij delen, deed me erg pijn. Ik ben echter iets te verlegen om jullie hier zomaar over te berichten met mijn gsm. Daarom schrijf ik nu deze brief. Ik zou jullie graag willen uitnodigen voor het spiksplinternieuwe KSA-jaar, met vurige leiders die dit jaar onder bedwang gehouden zullen moeten worden door een koele, strenge, maar ook rechtvaardige hoofdleider. 

Jawel, ook dit jaar zal de KSA doorgaan, en we willen dat JIJ terug meedoet! Dus trek uw Blauwvoeterstrui aan en spant ouwen boksriem wat vaster. We bijten de spits af op 16 september om 14 uur aan de Burcht. Dan vindt de W.E.D.O. of Word Één Der Onzen plaats. Vanaf 16.30 uur begint onze startdagbar, waar alle ouders ook welkom zijn om kennis te maken met de leiding en vragen te stellen. Er zullen ook mensen aanwezig zijn van onze vzw, die wat meer uitleg zullen geven over hun werking. Neem ook zeker een kijkje bij de tafel met verloren voorwerpen van kamp!

De vzw organiseert samen met de KSA ook het fuifje INSTAFEST op 22, 23 en 24 (opruimen) september. De hernieuwers worden gevraagd om hier te komen helpen, dus probeer dat weekend zeker vrij te houden, of zoals een wijze man ooit zei: ‘Be there, or be square’. Als je niet het hele weekend kan komen vanwege school of iets dergelijks, is dat geen probleem. Natuurlijk zullen jullie nog extra info krijgen in de komende weken.

De rest van de activiteiten zullen plaatsvinden op vrijdag- of zaterdagavond om 20.30 uur. Er zal een groepschat gemaakt worden waar we jullie tijdig informeren over de activiteiten, omdat we beseffen dat jullie ook wel een druk schema zullen hebben met al jullie vriendinnetjes.

Verder hoop ik dat iedereen er evenveel zin in heeft als de leiding. We gaan tal van leuke dingen doen, zowel tijdens activiteiten als daarbuiten. 

Hier nog even een inspirerende quote gevonden op de instagrampagina limburg_beun_haas_bvba_1996_:

‘Goan met diejen peirdekop!’

Cordialement

Jullie banleider 🙂

ZA 16 septemberW.E.D.O14 oktoberGeen activiteit
22-24 septemberHelpen op INSTAFEST20 oktoberDag van de Jeugdbeweging
30 septemberPraten over gevoelens21 oktoberEen beetje plezier maken, maar ook wel met de voetjes op de grond blijven
7 oktoberSjiek doen28 oktoberZondebok aanduiden voor alle maatschappelijke problemen