Voorinschrijving boek KSA 100

In september 2016 verschijnt een boek ter gelegenheid van het eeuwfeest van onze vereniging.

Een redactieploeg van zes oud-leiders heeft meer dan een jaar gewerkt aan de boeiende geschiedenis van ‘De Lommelse Blauwvoeters’, beter bekend als ‘De Studentenbond’. Het resultaat, waaraan Erfgoed Lommel gewaardeerde logistieke steun heeft verleend, mag gezien worden: een prachtige uitgave van ongeveer 200 bladzijden, gedrukt op kwaliteitspapier en genaaid gebonden met ronde rug en leeslint. Het boek is ook rijkelijk geïllustreerd in vierkleurendruk.

Hoe wordt u eigenaar van dit unieke boek? Bij voorafbetaling van € 25 vóór 30-05-2016 op girorekening BE52 0689 0347 5609 t.n.v. KSA de Lommelse Blauwvoeters (met vermelding ’Boek KSA 100 + uw naam’) wordt uw naam achteraan in het boek opgenomen in het register van de voorintekenaars. Na de presentatie van het boek in het Raadhuis op drie september wordt het boek verkocht tegen € 35 op de volgende adressen: zondag 11 september KSA Burcht Nieuwe Kopen 12 en vervolgens bij Erfgoed Lommel (Luikersteenweg 244). De voorintekenaars kunnen hun exemplaar ook daar afhalen.

ATTENTIE! Het werk wordt maar in een oplage van 500 exemplaren gedrukt. Wees er dus op tijd bij! Er zijn nu eenmaal heel veel oud-KSA’ers die het niet willen missen.

Je kan voorintekenen via dit formulier. Bestelling is enkel geldig na betaling.