’t Schrijverke november-december

Beste Piepjongknapen,

De eerste twee maanden zitten er al op. We hebben al heel veel plezier gemaakt bij de eerste activiteiten. Tijdens deze activiteiten was het ook nog heel mooi weer, met veel zon en weinig regen. Bereiden jullie jezelf maar voor, want vanaf nu zal het weer een stuk kouder worden, en meer regenen. Laat ons hopen dat de weergoden ons gunstig zijn op de dagen dat wij nog activiteit hebben.

De zomer is nu al een tijdje gedaan, de bladeren vallen van de bomen en het wordt een stukje kouder. Weten jullie wat dit betekent? Dit wilt zeggen dat de winter er weer aan komt. De periode van het jaar waar er weer veel sneeuw te zien is en een mooie witte vlakte in de Sahara. Wij kijken alvast uit naar deze periode, want dan kunnen we weer leuke activiteiten doen in de sneeuw!

De komende maanden staan er weer heel leuke activiteiten op het programma. Zo is er  het vuur stoken tijdens  Sint-Maarten, hout verzamelen om een zo groot mogelijke berg hout te maken, een bezoek van een speciale man, … Dit zijn maar enkele van de vele activiteiten die er jullie te wachten staan in de maanden november en december.

Verder wensen wij, de piepjongknapen leiding, jullie allemaal een heel prettig einde van 2013! Wij hopen dat iedereen dit goed zal vieren.

Jullie leiders: Robin, Steven, Kobe, Hendrik, Luka en Dries

vuur schrijverke november december OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

2 november Houtsprokkelen 7 december Geen activiteit
9 november Sint-Maarten

20u00 aan de KSA

14 december De vlaktespelen van Ridder Gerard
16 november Geen activiteit 21 december Sneeuwpret

(bij winterweer)

23 november De vurige strijd van Koning Barabas (bosspel) 28 december Geen activiteit
30 november Een bezoek van een speciaal man    

 

Geef een reactie