‘T schrijverke november-december

Gegroet,  jongknapen!

Het KSA-jaar is fantastisch van start gegaan! Alle activiteiten zijn tot nu toe TOP verlopen en de leiders zijn in de wolken met hun nieuwe, stoere leden.  We hebben al lang gezien dat dit jaar een heel fijn jaar wordt, vol met vreugde en plezier.  We hopen dat jullie tot nu toe hebben genoten van onze activiteiten en dat jullie net zozeer als wij watertandend uitkijken naar de volgende activiteiten!

Tijdens de vorige activiteiten hebben jullie allemaal getoond dat jullie echte vrienden zijn, die samen voor niets terugdeinzen! Binnenkort gaan we houtsprokkelen voor een groots Sint-Maartenvuur en we zullen samen het grootste en mooiste kampvuur aller tijden maken, dat de KSA ooit gezien heeft!

Het is dan ook vanzelfsprekend dat jullie zelf ook zijn uitgenodigd op onze Sint-Maarten! Maar wat is een  sfeervol, groots kampvuur zonder je eigen familie erbij? Neem dus allemaal jullie tantes, nonkels, oma’s, opa’s, broers, zussen, achterneven en achternichten maar mee, om gezellig een lekkere, warme chocomelk te drinken bij een gezellig vuur op 9 november om 20u00.

Natuurlijk hebben we ook nog andere spetterende activiteiten op het programma staan voor de rest van november én december. Het gerucht gaat zelfs de ronde dat de boot van Sinterklaas al onderweg is, om lekkers uit te delen (en natuurlijk voor wie stout is de roe)!

Belangrijk! Op 2 november organiseren wij onze jaarlijkse kienavond. Dus probeer hiervoor zoveel mogelijk mensen uit te nodigen, om hier een spannende avond van te maken! De hoofdprijs van dit jaar is een Samsung LED tv ter waarde van 999,00 euro!!! De kienavond gaat van start om 19u00, maar de deuren worden al geopend om 18u00. Zorg dat je er zeker bij bent!

Zo, nu zijn jullie weer op de hoogte van wat er de komende maanden te gebeuren staat rondom onze burcht. Wij hopen dat jullie weer in grote aantallen op het formatieplein zullen staan met evenveel energie als anders!

Met jeugdige groeten,

Jullie leiding

 

Activiteiten november – december:

2 november: houtsprokkelen! Allen op post!
9 november: Sint-Maarten
16 november: GEEN ACTIVITEIT
23 november: het Grote Herfstspel
30 november: Sinterklaas! (als jullie braaf zijn geweest!)
7 december: GEEN ACTIVITEIT
14 december: activiteit! Er is leven na de Sint!
21 december: activiteit! Winter is coming…
30 december: GEEN ACTIVITEIT