‘t Schrijverke: maart-april-mei

Dag trouwe blauwvoetertjesbannerfoto_pasen_groot

We zijn alweer aan het laatste hoofdstuk van dit avontuur beland. Wat vliegt de tijd toch! Wij hopen dat jullie tot nu toe al geweldig leuke en memorabele belevenissen hebben meegemaakt. Wij alleszins wel! Om dit werkjaar dan ook met glans te eindigen hebben we weer heel wat activiteiten en tripjes voor jullie in petto!

Het eerste avontuur dat in onze KSA-agenda staat gepland is het paasweekend dat we elk jaar doen. Dit is een gebeuren speciaal georganiseerd voor onze jongste groepen namelijk voor de piep- en jongknapen. Dit weekend vol leuke activiteiten is eigenlijk tot stand gebracht om jullie wat op te warmen voor het kamp dat zich in de zomer plaats vindt. Uit ervaring weten wij dat het voor sommige onder jullie niet gemakkelijk is om het huisje te verlaten. Dit is dan ook de ideale manier om jullie wat te laten proeven van ons kamp. Het weekend zal dus ook plaats vinden in ons lokaal. Meer info hierover volgt.

Na de laatste periode staat het grote zomerkamp dan weer voor de deur. Wat het thema en waar het spel zich gaat plaatsvinden blijft nog even geheim! Het kamp vindt ook dit jaar plaats van 21 juli tot 31 juli. Houd zeker onze website in de gaten voor verdere info.

Hoe dan ook, we hebben nog een drukke agenda voor de boeg. Om alles vlotjes te laten verlopen zullen we de website up-to-date houden in verband met de toekomstige tripjes. In verband met het zomerkamp zal de leidinggroep ook persoonlijk langs komen voor het gebeuren uit te leggen.

Tot over enkele weken en vrolijk Pasen!

Groetjes van jullie leiding

Tom, Willem, Joppe, Louis, Dries en Joran!

7 maart De verloren zoon uit Budapest 4 april Geen activiteit 2 mei De Lommelse spelen
14 maart Geen activiteit 11 april The Pokémon-game 9 mei Wie heeft de sterkste spieren?
21 maart Heerser van de KSA 18 april Paasweekend 16 mei Daguitstap
28 maart Jurassic Park 25 april Geen acitivteit 23 mei GEEN ACTIVITEIT