Redactioneel september-oktober 2018

Dag leden, ouders en sympathisanten

 

Het fantastische kamp deze zomer was het eindpunt van een onvergetelijke KSA-jaar. Maar niet getreurd. Binnenkort staat er een nieuw werkjaar met veel nieuwe leiding voor jullie klaar. Maar liefst twaalf nieuwe, gemotiveerde leiders gaan samen met de overige zes leiders hun 100% inzetten om leuke activiteiten te voorzien op zaterdagnamiddag.

 

Dit jaar hebben ook acht leiders besloten om een einde te maken aan hun lange leiderscarrière, onder meer medehoofdleider Christiaan van Der Meulen. In het aanstaande jaar zal Lucas Morren hoofdleider en dus ook het aanspreekpunt van onze KSA zijn.

 

Zoals vorige jaren begint het KSA-jaar met de W.E.D.O.-activiteit (Word Een der Onzen), die dit jaar plaatsvindt op zaterdag 15 september om 14u aan de parking van de Soeverein. Wij hopen veel bekende gezichten terug te zien, maar hopen ook dat we veel toekomstige leden mogen ontvangen. Na deze eerste activiteit kunnen de ouders om 16u30 hun kinderen komen ophalen op dezelfde locatie. Dit is ook een moment waar er vragen over het aankomende jaar gesteld kunnen worden.

 

De volgende activiteiten zullen ook in de meeste gevallen van 14u tot 16u30 duren. Als dit niet het geval zou zijn, wordt dit altijd tijdig gecommuniceerd via de tweemaandelijkse brieven die op deze website terug te vinden zijn. Verder kan u altijd meer informatie vinden op onze website of Facebookpagina.

 

Ik wens iedereen namens alle leiding nog een fijne vakantie en een leuk KSA-jaar toe. Tot binnenkort!

 

Met vriendelijke groeten

 

Jasper Polleunis

Persverantwoordelijke