Redactioneel september-oktober 2017

Beste leden, ouders en sympathisanten

Het super kamp van 2017 zit er weer op & een nieuw werkjaar vol plezier staat voor de deur! Enkele leuke sfeerfoto’s van het kamp zijn te vinden op onze Facebook pagina van KSA de Lommelse Blauwvoeters. Ook is het Attest inkomstentarief van 2017 te vinden op de website.

Elk jaar wordt tijdens de laatste kampavond vermeld welke leiders stoppen met de KSA. Dit jaar waren het er maar liefst 7. Onder andere hoofdleider Louis Bouly zette een punt achter zijn carrière als leider van de KSA. Maar gelukkig blijft een grote gemotiveerde leidersgroep over die zich elke zaterdagmiddag honderd procent zal inzetten. Dit betekent ook dat we dit jaar een nieuwe hoofdleider hebben. Dit jaar hebben we niet één, maar twee hoofdleiders. Lucas Morren en Christiaan van Der Meulen zullen beide de hoofdleiders positie overnemen.

De startactiviteit genaamd W.E.D.O (Word één der onzen) zal dit jaar plaatsvinden op zaterdag 16 september. We hopen weer veel nieuwe gezichten te zien! Jullie worden verwacht om 14u00 bij de soeverein. Hier wachten we op de leden om ze daarna mee te nemen naar het KSA lokaal. Om 16u30 eindigt de activiteit en wandelt de leiding terug met de kinderen naar de soeverein, waar de ouders ze komen ophalen.KSA100

Naast kledij verkopen we ook nog KSA bier en KSA 100 boeken. De prijs voor een bak KSA bier bedraagt 24 euro. Het KSA 100 boek verkopen we voor 10 euro. Indien u geïnteresseerd bent in beide kan u een bak bier en het KSA 100 boek samen kopen voor een voordeliger tarief van 30 euro. Als u geïnteresseerd bent kan u tijdens de activiteit een leider aanspreken of gewoon een mailtje sturen naar christiaanvdrmeulen@gmail.com .

Indien u nog met vragen zit omtrent kledij of andere zaken kan u het altijd vragen aan een leider, ons een mail sturen of een bericht sturen via de Facebook pagina!

 

Met vriendelijke groeten

Cas de Bruijn

Media verantwoordelijke