redactioneel september-oktober 2015

Beste ouders en leden,

 

Ik denk dat ik niet alleen ben als ik zeg dat we er weer een succesvol jaar op hebben zitten, met als hoogtepunt ons kamp in Sinaai.
Helaas hebben we in Sinaai ook afscheid moeten nemen van maar liefst 8 (!) leiders, maar vrees niet! Er staat ook dit jaar een gemotiveerde leidersploeg klaar om er alles aan te doen om jullie te voorzien van fantastische activiteiten!

 

Beginnen doen we naar jaarlijkse gewoonte met onze WEDO (wordt één der onzen). We verwachten de leden op zaterdag 12 september om 14u00 aan de soeverein. U kan uw zoon omstreeks 16u30 terug ophalen aan ons lokaal en dus niet, zoals gewoonlijk, aan de soeverein. U zal dan ook de mogelijkheid hebben om eens rond te neuzen in de verloren voorwerpen van het afgelopen kamp of u kan nieuwe KSA-kledij aanschaffen voor uw zoon.

 

Zoals u misschien wel weet, zullen wij binnenkort een naamsverandering ondergaan. KSA Lommel-Centrum wordt dan ‘KSA De Lommelse Blauwvoeters’.
Voor zij die van plan waren een hemd aan te schaffen: vanaf volgend werkjaar verandert de officiële kleur van KSA naar koningsblauw en nemen we dus afscheid van de lichtblauwe hemden.

Graag zouden we u er ook al attent op willen maken dat wij in 2016 ons honderdjarig bestaan vieren. Gezien wij de oudste jeugdvereniging van Lommel zijn én de derde oudste van onze provincie, willen we dit graag in de kijker zetten. We voorzien dan ook een volledige weekend met activiteiten voor jong en oud!
De juiste datum zal ten gepaste tijde worden gecommuniceerd.

Graag zou ik willen afsluiten met een laatste mededeling: vanaf september zal er zowaar een ‘machtswissel’ doorgevoerd worden. Wij nemen afscheid van Matthias als hoofdleider en verwelkomen Louis als hoofdleider.

Namens de hele leidinggroep wens ik Louis veel succes toe met het uitvoeren van deze belangrijke functie.

 

Hiermee beëindig ik dan ook het redactioneel voor de periode september-oktober.

Heeft u nog vragen i.v.m. toekomstige zaken of activiteiten? Zijn er nog wat problemen met het inschrijven van uw zoon? Aarzel dan niet om een mailtje te sturen of te bellen naar onze nieuwe hoofdleider. (email: louisbouly@gmail.com, gsm: +32474615143)

 

 

 

Met vriendelijke groet,

Dries Verbeek

Persverantwoordelijke