Redactioneel november-december 2017

Beste leden, ouders en sympathisanten

De eerste maanden van het KSA jaar zitten er al op. Het ziet er naar uit een geweldig leuk jaar te worden met veel nieuwe gezichten! De komende maanden staan er weer leuke activiteiten op het programma.

We hebben meteen een van de leukste evenementen voor de deur staan, Sint-Maarten. Onze Sint-Maarten valt dit jaar op 11 november. Die dag is er geen activiteit maar zijn jullie allemaal welkom ’s avonds aan ons KSA lokaal. Oma’s, opa’s, ooms en tantes, iedereen is welkom! We hebben weer van alles lekkers voorzien. Zoals elk jaar zal er gratis (warme) chocomelk en cake te smullen zijn. We verkopen ook hotdogs en allerlei drankjes (jenever, frisdrank, Stella,…) aan uiterst democratische prijzen. Het vuur zal aangestoken worden om 19.00u.

2 december wordt ook een speciale dag. We krijgen namelijk bezoek van een heilig persoon. Helemaal vanuit Spanje zal Sint-Nicolaas langskomen voor de kindjes. De twee jongste groepen, piepjongknapen en jongknapen, krijgen een kleine voorstelling. De Sint heeft natuurlijk zijn boekje bij om te zien wie braaf is geweest.. Goed luisteren naar mama en papa is dus aangeraden (voor een paar weekjes dan toch 😉 )!

9 december zal onze laatste activiteit van het jaar plaatsvinden. Dan is er een kleine pauze door de examens van de leiding en feestdagen. Op 26 januari 2018 beginnen we er weer aan! Indien u nog vragen heeft kan u altijd een berichtje sturen via de Facebook pagina of een leider contacteren. De contactgegevens van de verantwoordelijke voor elke ban en de hoofdleiders zijn altijd te vinden op de site.

Namens heel de KSA wensen we jullie al vast fijne feestdagen toe!

 

Met vriendelijke groeten

Cas de Bruijn

Media verantwoordelijke