Redactioneel maart-april-mei 2016

Beste ouders,

 

Het einde van een fantastisch werkjaar is alweer in zicht. Maar niet getreurd, wij zijn van zin om uw zoon nog twee maanden van plezier en vertier te voorzien op zaterdagmiddag. In die twee maanden staan ook nog twee speciale activiteiten op het programma.

 

Ook dit jaar organiseren wij voor de piepjongknapen, jongknapen en knapen weer een heus paasweekend. Dit gebeuren zal plaatsvinden van zaterdag 2 april tot zondag 3 april in ons eigen lokaal. Voor de nieuwelingen onder ons een ideale gelegenheid om zich voor te bereiden op het kamp in juli!

De exacte details omtrent het inschrijvingen en het tijdstip waarop u uw oogappel bij ons mag achterlaten, zal spoedig gecommuniceerd worden.

 

Naar jaarlijks gewoonte zullen we ook dit jaar afsluiten met een daguitstap. Wat we precies gaan doen, blijft voorlopig nog een goed bewaard geheim.

We twijfelen er echter niet aan dat uw zoon zich die dag kostelijk zal amuseren, kruis zaterdag 30 april dus zeker aan in uw agenda.

 

Onze leden zullen het zeker met me eens zijn als ik zeg dat het kamp hét hoogtepunt van het jaar is.  Voor velen misschien wel de eerste lange periode zonder de ouders, voor anderen jaarlijkse traditie.

Zoals elk jaar zal het kamp doorgaan van 21 tot 31 juli, de jongsten zullen genoegen moeten stellen met een verblijf vanaf  zondag 24 juli, wat tevens ook de bezoekdag zal zijn. Welke stad of welk dorp we dit jaar onveilig gaan maken, blijft nog eventjes geheim…

 

Bij deze beëindig ik het redactioneel voor de periode maart-april-mei.  Mocht u nog met vragen zitten omtrent kledij, activiteiten of andere zaken, aarzel dan niet om onze hoofdleider Louis Bouly te contacteren of spreek ons aan na een activiteit.

Verder hoop ik om onze leden weer in grote getalen te zien op de resterende activiteiten en op het paasweekend!

 

Met vriendelijke groet,

Dries Verbeek

Mede-persverantwoordelijke