Redactioneel maart-april 2017

Beste ouders, leden en sympathisanten

 

De examens zitten er weer op voor elke leiding. Dit wil dus zeggen dat iedereen weer helemaal klaar is om op zaterdagmiddagen leuke activiteiten te beleven.

Het eerstvolgende hoogtepunt van dit jaar is het paasweekend dat zal doorgaan van zaterdag 1 april om 10.00 uur tot zondag 2 april om 12.00 uur. Dit weekend is vooral bedoeld om de leden eens kennis te laten maken met een kamp bij de KSA en ze dus voor te bereiden op het grote zomerkamp. Er zullen op het weekend dus ook veel spelletjes gespeeld worden en lekker gegeten worden. Wij hopen natuurlijk dat er veel leden komen, want hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Het zal door gaan in ons eigen KSA-lokaal en het inschrijvingsformulier volgt nog, dus houdt zeker de website in de gaten.

Onze jonghernieuwers gaan niet mee op paasweekend, maar zullen van 11 april tot en met 14 april de Vlaamse grond trotseren op de 2-jaarlijkse wandeltocht die georganiseerd wordt door KSA-nationaal, genaamd Joepie. Deze wandeltocht is een echte uitdaging voor leden en leiding en zal dan ook op sommige momenten heel zwaar vallen, maar het belangrijkste aan die 4 dagen is het groepsgevoel wat zeker niet ontbreekt bij onze groep! Ik wens hierbij ook mijn gemeend succes en plezier aan degenen die meelopen!

Een daaropvolgend hoogtepunt bij de KSA is de daguitstap die zal doorgaan op zaterdag 13 mei. De locatie willen we nog even als verrassing houden, maar wat we wel weten, is dat het super leuk gaat worden! Jammer genoeg is deze activiteit ook de laatste van ons werkjaar voor het zomerkamp.

De voorbereidingen voor ons zomerkamp zijn ook al volop begonnen en ik kan niet wachten tot het zo ver is! Dit kamp zal doorgaan van 21 juli tot 31 juli (behalve voor de jongste groep, die komen een paar daagjes later). De bestemming en het thema gaan we nog niet verklappen, maar ik kan jullie alvast verzekeren dat het leuk gaat worden! Meer informatie en het inschrijvingsformulier volgt nog uitgebreid. Er zal ook een ouderavond plaatsvinden voor de ouders die wat meer uitleg willen over hoe het kamp in zijn werk gaat en die ouderavond zal plaatsvinden op zaterdag 20 mei om 19.00 uur.

We gaan ook meer gebruik proberen te maken van onze Facebookpagina, voor het geval dat er eventuele wijzigingen mochten zijn in de kalender of komende evenementen (dit wordt ook steeds aangepast op onze website).

Bij deze beëindig ik het redactioneel van maart-april 2017. Mochten er eventueel nog vragen zijn in verband met de inschrijving, kledij, activiteiten of andere zaken, raadpleeg dan onze Facebook-pagina, onze leiding na een activiteit of een van de rubrieken van onze website. Indien u dan nog niet aan uw antwoord van uw vraag bent gekomen, aarzel dan zeker niet om onze hoofdleider te contacteren (contactgegevens vindt u onderaan het redactioneel).

Met vriendelijke groeten

Lucas Morren

Persverantwoordelijke

Contactgegevens hoofdleider:

Louis Bouly

louisbouly@gmail.com

0474/61.51.43