Redactioneel januari-februari 2019

Dag leden, ouders en sympathisanten

Om dit redactioneel bericht te beginnen wil ik jullie namens alle leiders nog fijne feestdagen en een gezond, gelukkig en voorspoedig jaar toewensen. Ook kunnen we met trots zeggen dat het Sint-Maartensfeest van vorige maand zeer geslaagd was dankzij jullie massale opkomst ondanks het minder goede weer.

Zoals vermeld in het vorige redactioneel hebben we rond deze periode een korte winterstop ingelast. Deze zal nog een paar weken duren omwille van de zware examenperiode van enkele leiders. We zetten het nieuwe jaar in met onze jaarlijkse zwemactiviteit die vanaf dit jaar in het nieuwe zwembad van Lommel zal zijn. Alle leden worden gewoon verwacht op 19 januari om 14 uur met hun zwemspullen aan de ingang van het zwembad. De activiteit zal rond 16u30 ten einde lopen. De andere activiteiten kan u per ban terugvinden in de activiteitenkalender.

Later op het jaar wordt er in de tweede week van de paasvakantie het Paasweekend georganiseerd voor de Piepjongknapen, Jongknapen en Knapen. De Jonghernieuwers zijn niet verplicht om te komen, maar mogen natuurlijk altijd een handje helpen.

De Vader-zoonactiviteit zal ook nog plaatsvinden dit jaar. De datum is echter nog niet bekend. Bij deze activiteit zullen de schalkse leden het opnemen tegen hun ruige vaders. Dit belooft een epische strijd te worden.

Op 11 mei wordt het werkjaar afgesloten met de alom bekende daguitstap. Waar we precies naartoe gaan houden we nog even geheim.

Meer informatie over deze speciale activiteiten zal nog volgen in een van de volgende redactionele brieven. Maar jullie zijn nu op de hoogte van de belangrijkste data zodat jullie deze dagen uiteraard vrijhouden en vervolgens talrijk aanwezig zullen zijn. Onthoud dat een gewaarschuwd man er twee waard is.

Geniet van jullie vakantie en tot op de zwemactiviteit!

 

Met vriendelijke groeten

Jasper Polleunis

Persverantwoordelijke