Redactioneel januari – februari

Beste leden, ouders en sympathisanten,

Ten eerste wensen wij jullie allen graag een gelukkig 2022. Ook bedanken wij jullie graag voor jullie opkomst op Sint-Maarten, we hadden zo een goede opkomst niet verwacht en zijn alle gasten dan ook heel erg dankbaar!

De activiteiten zullen dit jaar terug hervatten op zaterdag 29 januari. Na een jaartje onderbreking door corona zullen we weer traditiegetrouw het nieuwe jaar beginnen met een plonsje. U raadt het juist, we gaan zwemmen! We verwachten alle leden om 14 uur met zwemspullen aan de ingang van het zwembad van Lommel (dus niet op de gewoonlijke plaats voor de ingang van de Nieuwe Kopen). De activiteit zal zoals anders gedaan zijn om 16u30. De betaling van het zwemmen zit inbegrepen in het lidgeld, hier hoeft u zich dus geen zorgen om te maken.

De andere activiteiten vindt u terug bij de brieven van de bannen.

Later op het jaar zullen we ons paasweekendje hebben. Deze zal het laatste weekend van de paasvakantie in april plaatsvinden. Dit weekendje is voor de piepjongknapen, de jongknapen, de knapen en de jonghernieuwers. In het volgende redactioneel zal u hier meer uitleg over krijgen.

26 Maart zal de vader-zoon activiteit weer plaatsvinden, ook hierover ontvangt u later meer uitleg. Ten slotte valt op 14 mei de laatste activiteit, het alom gekende daguitstap. De precieze locatie blijft echter nog even geheim!

Ook zal er, afhankelijk van de maatregelen van de regering, in maart een fuif zijn. Voor de uitgestelde vijfde editie van Instafest zal er zowel een gewone fuif zijn als een 30+ fuif en kindvriendelijke namiddag. Hiervoor zijn jullie allen welkom. Jullie ontvangen hiervoor nog een mail en briefjes.

Houd goed jullie mail in het oog voor eventuele aanpassingen door de coronamaatregelen. Het is ook opgevallen dat sommige ouders soms geen mails ontvangen ondanks dat ze op de mailinglijst staan, indien dit het geval is, stuur dan zeker een mailtje (hoofdleider@ksalommelcentrum.be)!

Geniet van jullie vakantie en tot op de zwemactiviteit!

Sam Van Noyen

hoofdleider