Redactioneel nov-dec 2015

Beste ouders,
De eerste twee maanden van het nieuwe werkjaar zitten er alweer (bijna) op.

Tevreden kunnen wij dan ook vaststellen dat ons ledenbestand alweer aanzienlijk werd aangevuld. Wij danken u dan ook voor het vertrouwen dat u in onze jeugdbeweging blijft behouden!
De ouders van de leden die zich nog niet ingeschreven hebben, zou ik nogmaals vriendelijk willen verzoeken hun zoon in te willen schrijven zodat hij zeker verzekerd is op de eerstvolgende activiteit.
Ook de komende weken staan weer spetterende activiteiten op het programma. Zo organiseren we naar jaarlijkse gewoonte weer een heus Sint-Maartenvuur, wat zal plaatsvinden op dinsdag 10 november a.s.

Kom daarom met het hele gezin vanaf 20u00 gezellig aan het vuur genieten van een warme chocomelk en een wafeltje.

Voorts zullen ook hot-dogs, frisdranken en verscheidene jenevers te verkrijgen zijn tegen de welgekende democratische prijzen.

Bovendien zal er de mogelijkheid zijn om een KSA-trui of T-shirt aan te schaffen voor uw oogappel.
Op zaterdag 5 december kunnen onze jongste bannen (piepjongknapen en jongknapen) een bezoekje verwachten van Sinterklaas. De heilige man uit Spanje vond een plaatsje in zijn drukke agenda en zal onze leden verwelkomen in het Chiroheem.  Geen zorgen, beste ouders, wij zullen ze daar niet achterlaten.
Graag zou ik willen afsluiten met een verwijzing naar het vorige redactioneel, waarin gesproken werd over ons honderdjarig bestaan in 2016.

Uiteraard zouden we dit feestelijk gebeuren met u willen vieren!

Houdt dus zeker zondag 11 september 2016 vrij in uw agenda, die dag zal tevens de startactiviteit plaatsvinden.
Bij deze beëindig ik het redactioneel voor de periode november-december. Indien u nog vragen heeft omtrent de inschrijving, activiteiten, of andere zaken, aarzel dan niet onze hoofdleider te contacteren, waarvan u de contactgegevens onderaan dit bestand kan terugvinden.

Met vriendelijke groet,

Dries Verbeek

Persverantwoordelijke

Hoofdleider:

Louis Bouly

louisbouly@gmail.com

0474/61.51.43