Kamp dag 7 (27/07/19)


Dag 7: na zonneschijn komt regen
We naderen het einde van een week vol plezier, maar ook: het einde van een week vol zon! De weergoden, of was het de sluwe waternatie, besloten onze brave en enthousiaste leden na een overmaat van hitte te belonen met wat verfrissing. Zo stroomden bij het vallen van de eerste druppels ettelijke spetters onze keuken binnen. Deze spetters stonden vanzelfsprekend weer helemaal klaar voor een dag vol leuks!

Na een koninklijk ochtendmaal met lekkere gezonde broodjes en een grote tas koffie voor de piepjongknapen werden de gezelschapspelletjes uit de kast gehaald en gezellig was het zeker. Voor de leden die liever wat meer rust opzochten werd er een heuse cinemazaal geïnstalleerd. Unaniem werd er besloten om te genieten van de spannende races in het derde deel van de unieke filmreeks ‘Cars’. Deze keer niet de vuurnatie, maar het hartverwarmende einde zorgde ervoor dat zelfs de hartjes van de leidertjes smolten!

Terwijl ondertussen de oudste leden op tweedaagse zijn vertrokken naar het mooie Gent, had de rest van de leden wel lang genoeg binnen gezeten. De kleine miezerdruppeltjes werden genegeerd en spontaan ontstond er een reeks spelletjes variërend van frisbeeën naar voetballen tot tikkertje. Bij het vinden van een zak waterballonnen kregen de piepertjes een grijns van hier tot in het verre Lommel.

Afsluiten werd gedaan met een lekkere lasagne die onnoemelijk snel in de buikjes verdween. De lasagne was helemaal op! Aan energie hadden de leden alleszins geen tekort waardoor als gevolg een heus strategospel van start ging. Zometeen is het weer bedtijd en ik denk dat het wel duidelijk is wie er goed zal slapen …

Zoals je wel kan lezen hield de natte regen ons niet tegen om ons nog te amuseren. Of zoals de aardenatie het zou zeggen: het was KEI-fijn!

Groetjes
De leiding