Inschrijvingsformulier KSA-kamp 2015

Beste ouders en leden

Nog eventjes en dan staat het kampboekje online. Nu de examens van onze leiders tot een einde komen maken we binnenkort ook de tijd om eventjes bij jullie langs te komen. Alle praktische zaken i.v.m. het kamp zullen besproken worden.

In de bijlage(onderaan) kunnen jullie tevens het inschrijvingsformulier vinden.  Zoals u kunt zien zal het kamp dit jaar plaatsvinden in deelgemeente Sinaai, provincie Oost-Vlaanderen. Wat het thema precies gaat zijn zal binnenkort bekend worden. Houdt onze website dus zeker in de gaten!
Als je zeker bent dat je mee op kamp gaat vul je het formulier samen met medische fiche in en stuur je het bestand op naar de hoofdleider Matthias Van Der Poel. Dit doe je door het naar hem te mailen of in de brievenbus stoppen. Het is natuurlijk ook mogelijk om het formulier mee te geven aan de leiders die bij jullie langskomen.

Zoals ieder jaar vragen we een democratisch bedrag om de kampkosten te dekken. Het inschrijvingsgeld bedraagt € 125 per persoon. Broers krijgen korting, zij betalen 1 maal € 125 enper broer € 115. Aangezien het kamp voor de Piepjongknapen enkele dagen later begint, is (op 24juli ), is de kampprijs voor hen € 95.In dit bedrag is alles inbegrepen: 3 maaltijden per dag, vieruurtje, verblijf, verzekering, activiteiten, materiaal, daguitstap, kampvervoer….

Te storten op rekeningnummer: BE72 9730 2700 3016

Bij dringende vragen kunt u ook altijd bellen naar Matthias.

Gegevens Matthias:

Tel: 0484 90 19 21;
e-mailadres: matthias.vanderpoel@gmail.com;
Adres: Vinkertstraat 35, Lommel.

Tot binnenkort!

Met vriendelijke groeten
Tom de Bruijn

Inschrijvingsformulier kamp Sinaai 2015