Daguitstap 2018

Beste ouders en leden

 

Het einde van ons KSA-jaar is weer bijna in zicht. Als laatste activiteit voor kamp, gaan we zoals elk jaar op daguitstap. De daguitstap van dit jaar zal plaatsvinden op 12 mei en zal doorgaan in Center Parcs de Vossemeren. Jullie worden om 10u25 verwacht op de parking voor de ingang.

In de voormiddag gaan alle bannen een verschillende activiteit doen en in de namiddag gaan we allemaal gezamenlijk zwemmen. Vergeet dus zeker jullie zwemkleren niet! ’s Middags eten we daar dus vergeet zeker niet iets mee te nemen om te eten en misschien een zakcentje om een versnapering te kopen. De leden moeten weer worden opgehaald om 17u30 op de parking voor de ingang.

Inschrijven voor de daguitstap kan tot en met 5 mei via onderstaande link. De prijs voor de piepjongknapen is €6.5 per persoon en de prijs voor de andere bannen is €8 per persoon. De overschrijving kan gebeuren op het volgende rekeningnummer: BE52 0689 0347 5609 . De vermelding die bij de overschrijving hoort is ‘Voornaam Naam Ban Daguitstap 2018’ dus bijvoorbeeld ‘Lucas Morren Jongknapen Daguitstap 2018’.

Wij hopen jullie weer massaal terug te zien en kijken al uit naar deze leuke dag! Indien u nog vragen heeft, kan u altijd terecht op het volgende mailadres: lucasmorrenksa@gmail.com.

INSCHRIJVINGSLINK

Met vriendelijke groeten

De Leiding