Brief knapen maart-april 2017

Gegroet beste knapen

Valentijn zit er weer op.  Hopelijk hebben jullie van deze (al dan niet commerciële  en door de media aangestuurde) feestdag gebruik gemaakt om de harten van al jullie prachtige deernen te veroveren. Net als jullie queeste door de puberteit vordert het jaar 2017 langzaam maar zeker.

We willen weer een aantal stappen zetten richting een betere wereld en we zullen de maand maart dan ook aftrappen met een heerlijke activiteit op 4 maart. Hieronder zien jullie, in het welgekende kadertje, op welke zaterdagnamiddagen we onvergetelijke avonturen zullen beleven en wie weet, wat meer te weten zullen komen over de Oost-Indische dynastie.

Bij deze wil ik ook een blik in de toekomst werpen. Om te beginnen hebben we het paasweekend dat zal doorgaan van 1 april tot 2april (meer info en het inschrijvingsformulier volgt nog op de site). Ook hebben we dit jaar weer een prachtige daguitstap voor jullie in petto. Deze zal  dit jaar doorgaan op 13 mei . Als we iets verder vooruitblikken kan ik jullie vertellen dat ons jaarlijkse kamp weer zal doorgaan van 21 juli tot 31 juli.

Ziezo, jullie zijn weer helemaal up-to-date na het lezen van bovenstaande informatie.

Veel liefde van jullie leiding

Xxx <3

 

4 maart Niet geschoten is altijd mis 1 april – 2 april PAASWEEKEND
11 maart Het recht van de sterkste 8 april Geen activiteit
18 maart Geen activiteit 15 april De laatsten zullen de eersten zijn
25 maart Heldhaftige knapen verkennen de wereld 22 april Geen activiteit
  29 april Sociale contacten leggen met buideldieren
  13 mei Daguitstap
  21-31 juli KAMP