Brief knapen januari-februari 2020

Dag Kn(apen)

C’est le temps de Noël et du nouvel an. J’espère que vous recevez beacoup de cadeaus. Mais n’oubliez pas de donner des cadeaus aussi!

Zo, zo. Dat Frans gaat me al beter af dan eerst. Mijn voornemen voor het nieuwe jaar 2019.2 wordt namelijk meer Frans spreken. Ik kan echter niet wachten op januari dus oefen ik nu ook al een beetje. Jullie vinden dit vast een zeer raar voornemen, maar ik zal jullie eens iets verstellen. De Parijse chicks zijn volgends Forbes de knapste van alle vrouwen over heel de wereld. Zo’n chicks veroveren is niet zo simpel aangezien ze 423 kilometer verder zitten en Frans spreken. Als ouwe miens kan ik ondertussen wel de auto gebruiken om die grote afstand te overbruggen (fietsen is geen aanrader), maar dat Frans zat me nog een beetje tegen, ondanks die 8 jaar les op oa. Wico campus Sint-Jozef Lommel. Enkele jaren geleden heb ik al eens geprobeerd zo’n Franse chick de mijne te maken, het ging ongeveer zo:


Ik: Zeg, knappe deerne, zijt ge nog single?

Zij: Peut tu parler français sil-te-plaît?

Ik: ik verstaan er niks van, schoonheid.

Zij: Si tu ne parleras pas français je parterai.

Ik: Wil je dat nog eens herhalen aub.

Zij: *gaat weg*

Geen succes dus zoals jullie zien.


Als jullie mij in actie willen zien dan moeten jullie de volgende activiteit eens een Parijse dame meenemen. Het komt goed uit dat het dan de zwemactiviteit is, dan kan ik meteen mijn goddelijk bovenlichaam tonen. Als jullie ook komen moeten jullie uiteraard een zwembroek meenemen en eventueel een zonnebril want dat is cool. Helaas heeft de leiding een moeilijke periode voor de boeg (tentamens) dus zal deze activiteit pas zaterdag 1 februari plaatsvinden. We spreken af om 14u00 aan de ingang van het zwembad. We spreken terug af met de ouders om 16u30, weer aan de ingang.


Na deze lange pauze mogen jullie enkele ongeziene zaterdagen verwachten dus kom zeker af.


Groetjes

4 januari Geen activiteit 8 februari Gek, gekker, gekst, Lucas
11 januari Geen activiteit 15 februari Frans voor beginners
17 januari Geen activiteit 22 februari Leiders vervangen
25 januari Geen activiteit 29 februari Geen activiteit
1 februari Zwemactiviteit