Brief knapen januari-maart 2022

Dag heren

Allereerst mijn allerbeste wensen voor het nieuwe jaar! Ik hoop dat al jullie dromen mogen uitkomen, ik wens jullie veel succes op school en in de liefde, maar bovenal hoop ik op een fantastisch KSA jaar vol leuke activiteiten. Dat we weer talrijk aanwezig zullen zijn en dat er veel gespeeld, gevoetbald en geravot mag worden.

De eerste activiteiten van 2022 zullen plaatsvinden tijdens de winter, brrrr.. daarom is het aangeraden warm gekleed te komen! Een kleine tip is laagjes leggen met de kleding, zoals de Vikingen deden, vele lagen warme kleden om als het ware immuun te zijn voor de koude. Wat ook helpt is het aanleggen van vetlaagjes, maar dat zal wel gelukt zijn na de feestdagen met al die kalkoen, gourmet en ijstaart! Als al dat eten niet genoeg was hadden jullie misschien wat overschotten van al dat snoep van sinterklaas. Heerlijk al die pepernoten, chocolade en pinda’s! wisten jullie trouwens dat pindanoten helemaal geen noten zijn, maar peulvruchten?

Allez ik ben aan het afdwalen, mijn punt is: wees gewapend voor de koude wintermaanden, die heviger dan ooit kunnen worden door de klimaatverandering en dergelijke. Dat is een probleem waar ik waarschijnlijk al te oud voor ben, maar jullie, de toekomst, kunnen er nog iets aan doen! Sla de handen in elkaar voor een betere wereld broeren!

Gelukkig kunnen we ondanks een waterschaarste toch nog zwemmen op 29 Januari (oefening voor de rijzende zeespiegel) dus vergeet zeker niet je zwemgerief mee te nemen. We spreken af op het normale uur aan de ingang van het zwembad. Als er nog een kans is dat je niet al je vrienden al hebt overtuigd om naar de ksa te komen, nodig ze dan zeker uit voor de vriendjesdag op 26 Februari!

Maar nu genoeg gezever, maak er een schitterend 2022 van!

Hoogachtend

De Simeister en co.

29 januariZwemactiviteit5 maartLeden vs leiding vs leden
5 februarigeen activiteit12 maartgeen activiteit
12 februariRumble in the jungle19 maartgeen activiteit
19 februarigeen activiteit 26 maartActiviteit
26 februariVriendjesdag2 aprilVader-zoon activiteit