Brief jongknapen november-december 2017

Dag beste jongknaapjes en ouders

Het eerste deel van dit superleuke KSA-jaar is weer voorbij. Hopelijk hebben jullie al veel nieuwe vriendjes gemaakt!

Nu het eindelijk weer herfst is, kunnen we nog meer ravotten in het bos en misschien valt er af en toe al wel eens sneeuw. In dat geval gaan we zeker eens in de sneeuw spelen! Wij kijken er alvast naar uit!

In de maanden november en december staan er weer superleuke activiteiten op jullie te wachten, waaronder Sint-Maarten. Dit jaar gaat Sint-Maarten door op zaterdag 11 november (de namiddag zelf is er geen activiteit). Het vuur zal rond 19 uur worden aangestoken. Sint-Maarten wilt natuurlijk zeggen dat we weer lekker gezellig rond het warme vuur gaan staan en lekker even bijpraten met je vrienden en kennissen. Ook zullen er zoals elk jaar drank en versnaperingen te verkrijgen zijn. Onze lekkere warme chocomelk, wafels en cake zijn voor iedereen gratis, dus kom zeker eens proeven! Natuurlijk is iedereen welkom op dit evenement dus neem zeker al je vriendjes en vriendinnetjes mee!

Vanaf half december nemen wij ook een pauze omdat alle leiding dan moet leren voor de examens. De activiteiten zullen eind januari hervat worden en het beloofd een spetterende eerste activiteit te worden. 😉

Bij deze sluit ik de brief voor de jongknapen graag af door er nog even op te wijzen dat jullie je moeten inschrijven zodat we er samen een topjaar van kunnen maken!

Hopelijk tot de volgende activiteiten!

De jongknapenleiding

 

4 november Houtsprokkelen 2 december Hij komt, hij komt…
11 november GEEN ACTIVITEIT (Sint-Maarten) 9 december Nick en Nolle in de jungle
18 november GEEN ACTIVITEIT 16 december GEEN ACTIVITEIT
25 november Dré is op zoek 23 december GEEN ACTIVITEIT
    30 december GEEN ACTIVITEIT