Brief jongknapen maart-mei 2020

Gegroet echte mannen

Wat is het leven toch mooi met al zijn bomen en zijn lasagne. Geniet er dus van, want het duurt toch maar even (Willy Sommers, 2007).

Om er extra hard van te genieten staan er extra veel KSA-activiteiten op de agenda. Deze zullen Superkwalikwantiviaextraquasiotisch worden, geloof me maar. Een leuk woord voor een spelletje Scrabble trouwens, net zoals het woord ’tantebetjeconstructie’.

Over naar het echte werk. Zoals jullie al reeds gehoord hebben op de activiteit zal er op vrijdag 13 maart een heuse filmavond plaatsvinden. Om 19u00 worden jullie verwacht in de enorme tent naast het lokaal van KSA De Lommelse Roodkapjes. De filmavond zal ongeveer duren tot 21u30. Om een beetje te hydrateren voorzien wij hydrataties. Een lekker tussendoortje zal ook aanwezig zijn voor een munstuk van 50 cent. De stoelen van onze KSA zijn aanwezig, maar als je graag wat comfortabeler zit mag je ook zelf een zitplaats meebrengen, zoals bijvoorbeeld een zitzak of campingstoeltje.

We weten dat jullie natuurlijk ook graag wat actie hebben. Zo gezegd, zo gedaan nodigen we jullie graag uit voor de jaarlijkse vader-zoonactiviteit. Deze zal dit keer plaatsvinden op zaterdag 28 maart. Wat jullie moeten meenemen? Jullie papa zou misschien wel handig zijn! De inschrijvingslink komt op de website en er volgt nog meer info op de Facebookpagina.

Ook paasweekend komt steeds dichter en minder ver en dichter en dichterbij. Zin om al eens te proeven van de bijzonder leuke kampsfeer? Het kan allemaal op deze driedaagse in ons lokaal, ook wel bekend als De Burcht. Jullie worden verwacht op 17 april om 19u00 en mogen (jammer genoeg) terug naar huis vertrekken op 19 april om 12u00. Eten zal voorzien worden door professioneel ingehuurde chefs, ook wel bekend als de jonghernieuwers. Ook dit inschrijvingsformulier zal op de site komen te staan met de bijhorende uitleg.

We eindigen het werkjaar met onze allerlaatste, maar zeker niet de minste activiteit (in het Engels ‘Last but not least!’). Het begint met een ‘d’ en eindigt op ‘aguitstap’ (dus daguitstap voor wie het niet doorheeft). Deze leuke dag zal doorgaan op 9 mei. Meer info zal volgen op de site.

Jongens, bij deze groet ik jullie en hoop ik jullie binnenkort weer terug te zien!

Je kapoen

7 maartGeen activiteit11 aprilGeen activiteit
13 maartFilmpje kijken op een groot schermpje17-19 aprilPaasweekend
21 maartGeen activiteit25 aprilAlle zandkorrels tellen
28 maartVader-zoonactiviteit2 meiGeen activiteit
4 aprilAlle grassprietjes tellen 9 mei Daguitstap