brief jongknapen jan-feb 2016

Dag stoere boys,

Wij hopen dat jullie erg hebben genoten van het lekkers dat de Sint ons had gebracht! En natuurlijk, het allerbelangrijkste: hopelijk had hij veel cadeautjes meegebracht voor jullie uit Spanje!
December is natuurlijk een heel toffe maand, want het volgende feest staat enkele weken later al voor de deur: Kerstmis! Dan staat de volgende lading cadeautjes alweer voor de deur! Dit is zeker de leukste tijd van het jaar, samen zijn met familie, alweer veel cadeautjes krijgen en het lekkere eten. Jongens jongens, wat houden wij toch van deze periode van het jaar! Alleen is het wel heel erg koud, en dat is wel jammer, maar wel heel erg gezellig! Het koude weer doet ons weer denken aan ons lekker groot en warm Sint-Maartenvuur, we vonden het echt leuk om zoveel leden van de KSA daar te zien. Het was fantastisch, hopelijk vonden jullie dat ook!

Zoals jullie allemaal wel weten is het nieuwe jaar bijna gearriveerd! Zoals heel veel andere mensen hebben wij ook een goed voornemen namelijk: nog meer plezier maken! Net als alle andere maanden worden januari en februari topmaanden! Maar bij Nieuwjaar hoort natuurlijk ook… een nieuwjaarsbrief! Wij als leiding hebben er het volste vertrouwen in dat jullie topschrijvers zijn, dus maak jullie ouders maar eens blij en verwelkom ze op en originele manier in het nieuwe jaar! Jullie mogen ook altijd een nieuwjaarsbrief schrijven voor ons, dan zal Jan  jullie belonen met een kusje!

Allé boys dit was weer onze brief aan jullie!

2/01 Geen activiteit 6/02 Geen activiteit
9/01 Geen activiteit 13/02 Alea Iacta Est
Vrijdag 22/01 Zwemactiviteit* 20/02 De Teerling is Geworpen
30/01 JHN Take-Over 27/02 Geen activiteit

 

*De zwemactiviteit zal naar jaarlijks gewoonte doorgaan op vrijdag 22/01 in het Stedelijk Zwembad. Wij verwachten de leden omstreeks 18u45 aan de ingang van het zwembad, zodat we om 19u00 in het water kunnen plonsen.
Ouders kunnen hun zoon om 21u00 terug komen ophalen aan de ingang van het zwembad.