Brief Jonghernieuwers september – oktober 2017

Beste Jonghernieuwers,

 

De zomervakantie is al weer bijna voorbij, maar hey jullie snotneuzen hebben toch anders niks te doen. Maar daar bestaan wij natuurlijk voor, jullie KSA-leiding die altijd klaar staat om jullie te vermaken. Nu is dat natuurlijk niet onze enige bestaansreden, soms moeten we namelijk wel wat leren. Zoals een aantal leiders momenteel aan het doen zijn, want ja terwijl jullie aan het genieten zijn van het mooie weer in jullie kelder, PlayStation spelend, (Laten we eerlijk zijn buiten de KSA komen jullie niet vaak buiten, kan het jullie niet kwalijk nemen want buiten zijn er enge mensen en verantwoordelijkheid, dat wilt toch niemand?) zit ik hier herexamens te maken. Nu is dat natuurlijk wel mijn eigen schuld maar toch wil ik hier even een beetje over klagen tegen mijn goede vrienden de jonghernieuwers.

Maar neen op de KSA zijn we nog van de oude stempel, daar moet al die elektronica wijken voor een goed gesprek, of een goed oud gezelschapsspel, je weet wel die dingen dat altijd voor ruzie zorgen binnen je gezin over wie nu echt gewonnen heeft. Ook dit jaar zullen wij met onze nieuwe leidingsploeg ons hier volop voor inzetten, om zo origineel mogelijk activiteiten voor jullie te verzinnen.

Zoals jullie weten hebben we altijd onze activiteiten op vrijdagavond, voor onze eerste activiteit, WEDO genaamd, maken we hier wel een uitzondering op. Dit om het nieuwe werkjaar met zijn alle samen in te zetten. Voor de rest houden we jullie altijd up-to-date via een tweemaandelijkse brief zoals deze, of sturen we jullie iets via the world wide web. Maar op de hoogte zullen jullie altijd zijn.

Met vriendelijke groeten,

Het JHN-team

16 september WEDO 13 oktober Friday the 13th
22 september The initiation 20 oktober The final Chapter
30 september GEEN ACTIVITEIT 28 oktober GEEN ACTIVITEIT
6 oktober The continuation