Brief jonghernieuwers november – december 2023

Hallo jonghernieuwers, Seb hier!

Momenteel bevind ik me in de trein op de terugweg vanuit Leuven na een lange en bijzonder vermoeiende week. Mijn zitplaats is in de buurt van een groep oudere heren die ongetwijfeld Duits spreken, maar daarover maak ik me geen zorgen. Ik had toch niet de intentie om met hen te praten. 

In deze brief vind je belangrijke informatie die je leven aanzienlijk levendiger en boeiender kan maken, dus lees dit aandachtig. Bij de KSA zitten we natuurlijk niet stil (hoewel sommige leiders dat misschien wel doen). 

Tijdens onze productieve vergaderingen hebben we besloten om enkele leuke, zij het gewone activiteiten te organiseren op 25 november, en op 9 december, als afsluiting van het jaar. 

Maar nu, het buitengewoon belangrijke nieuws: op zaterdag 4 november verwachten we jullie, vooral de sterke jongens, bij het KSA-lokaal voor de houtsprokkelactiviteit. Waarom moeten we hout verzamelen? Een goede vraag. Het antwoord is: SINT-MAARTEN OP 11 NOVEMBER. Daarom! Kom gezellig langs met je ouders, vrienden, familie, kat, hond, cavia of leguaan. Iedereen is welkom, en we zullen ons uiterste best doen om er een gezellige avond van te maken, inclusief gratis cake en chocomelk. Natuurlijk zijn er ook andere drankjes en snacks verkrijgbaar tegen democratische prijzen. 

Tot slot, maar zeker niet het minst belangrijk, een tip: hohoho. Je raadt het al, een goedheilig man brengt op 2 december een bezoek aan de KSA. Jeeej! 

Dit is alles wat ik kan delen, want ik moet uitstappen. 

Auf Wiedersehen

Groetjes, Seb

4 novemberHoutsprokkelen25 novemberMet pieter zingen op de radio
11 novemberGeen activiteit –
Sint-Maarten
2 decemberZonder pieter zingen op de radio
18 novemberGeen activiteit9 decemberafscheidsmoment met Pieter