Brief jonghernieuwers november-december 2019

Beste jongens en Jorrit

 

Het werkjaar is weer goed begonnen en het vliegt weer voorbij. De bomen verliezen hun blaadjes die dwarrelen met een potion van slow falling naar beneden. De kleuren van somberheid komen er weer door terwijl het weer meer begint te regenen en kouder begint te worden.

 

Er is echter niet enkel negatief nieuws. Er staan in deze periode ook leuke dingen op ons te wachten zoals houtsprokkelen (2 november) voor het alom bekende Sint-Maarten (10 november).

Hiervoor zijn jullie allemaal uitgenodigd, maar ook jullie ouders, vriendjes, grootouders, neven, nichten, omen, tantes, meters en peters. Er zullen gratis warme choco’s, lekker jenevers aan spotprijzen en overheerlijke hotdogs te verkrijgen zijn. Zoals elke zaak die drank verkoopt verkopen wij wel geen sterke drank aan personen onder 18 jaar.

 

Ook staat in deze periode BKV in het vooruitzicht voor de 2de jaars JHN. BKV is een jaarlijkse animatorcursus van KSA limburg waarmee je het attest van ‘Animator in het jeugdwerk’ kan behalen. Spelenderwijs leer je er om leiding te zijn in jouw KSA-groep. Spellen maken, belonen, contact met ouders … zijn voor jou niet meer vreemd na deze week.

Voor deze leuke vormingsweek word je dinsdag 26 december verwacht om 10u00 aan het Kindsheid Jesu te Hasselt. De week is gedaan op zondag 31 december omstreeks 12u00. Meer info vindt je op: https://www.ksa.be/kalender/bkv-ksa-limburg .

 

Afsluiten doe ik met een vriendelijk verzoek om jullie zo snel mogelijk in te schrijven!

Salut en de kost

Henk de bok

 

2 november Houtsprokkelen 29 november Verrassingsactiviteit
10 november Sint-Maarten 6 december Pakjes openen
22 november Geen activiteit