Brief Jonghernieuwers maart – april – mei 2018

Dag beste jongens,

Na de rustigste ksa periode van het jaar staan wij weer volledig klaar om er volledig in te vliegen. In deze periode niet enkel met onze vrijdagavondactiviteiten maar ook met nog compleet anders. Dit compleet anders heeft de naam trip trap, kan je je daar al iets bij voorstellen?

Ik zal een hint geven het heeft te maken met een activiteit waar je bij moeten trippen en trappen en soms ook trip trappen. Ook moet je voor deze activiteit een goed functionerend paar hersenen hebben want het is niet enkel fysiek. Dit laatste om de vele raadsel op te lossen. Ik zal jullie niet langer in spanning houden, deze activiteit is natuurlijk Trip Trap, hierbij gaan we met zijn allen een grote fietstocht doen door het land en dit doormiddel van tochttechnieken te volgen die ons de weg moeten wijzen. Indien een vissegraat of een pijltje boltje je niet bekend voorkomen vraag hier dan zeker maar wat meer info over voor we vertrekken.

Ok maar nu wat meer concreet wanneer is dit? 10/04/2018 – 09:00 tot 13/04/2018 – 14:00 We vertrekken normaal altijd vanuit Hasselt dus hoor zeker al eens wie zijn ouders kunnen rijden die dag. En denk zeker ook eens na of je toch niet zo een mooi coureursbroekje, met een zacht kussentje erin genaaid, wilt kopen.

Verder hebben we hiervoor ook nog het paasweekend van 6-8 april, helaas niet voor jullie maar waar we jullie vriendelijk verzoeken om eens jullie kooktalenten boven te halen. Als dit goed vooruitgaat kan hier nog wel eens een kleine beloning voor jullie aan vast hangen.

Natuurlijk is er ook nog een weekend als dank u voor het harde werk dat jullie hebben geleverd op tal van events, dit is het befaamde jhn-weekend. Hier zullen jullie sowieso later nog wel meer info over krijgen maar weet maar zeker dat dit altijd een topper is van het jaar.

En dan als allerlaatste afsluiter hebben we de daguitstap, geen nood we weten dat jullie diezelfde dag jullie eigen topfuif organiseren maar we zorgen dat jullie de mogelijkheid hebben om hier eventueel vroeger te vertrekken.

02/03 Geen activiteit 06/04 – 08/04 Paasweekend helpen
09/03 Geen activiteit 10/04 – 13/04 Trip trap
16/03 Dé man 20/04 Geen activiteit
23/03 2 + 2 = 4 26/04 Vader-zoon activiteit
30/03 Geen activiteit 05/05 JHN weekend
    12/05 Daguitstap