Brief jonghernieuwers maart-april 2017

Bro’s before Ho’s, vriendschappen om nooit meer te vergeten worden gevormd op de KSA. Menig mooie herinnering vindt dan ook zijn oorsprong op het legendarische JHN – Leidingsweekend. Zoals jullie inmiddels al wel weten gaat het weekend dit jaar door van 24 februari t/m 26 februari. Vrijdag 24 februari worden jullie dan ook op de fiets om 18:00 met een gevulde maag aan de kerk verwacht.

Een van de volgende hoogtepunten van het jaar is de alweer 3de editie van Instafest, maak jullie borst maar nat want op vrijdag 3 maart kan heel Lommel nog eens goed uit de bol gaan op het beste feestje van Lommel.

Verder organiseert Pani een heuse spelletjesavond in het lokaal waar jullie van harte welkom bij zijn. Een klein weekje later is het al weer tijd om paaseieren te gaan zoeken. Dat wil je toch niet missen!

De kilootjes van alle paashazen die jullie allicht hebben opgegeten, kunnen er al snel weer worden afgestapt want van 11 t/m 14 april is het weer tijd om samen met jullie leiding op Joepie te gaan. Deze 4-daagse staptocht is een unieke ervaring in jullie JHN tijd, over dit avontuur zal je het nog jaren hebben! Zorg dus maar dat je beste wandelschoenen ingevet zijn, de blarenpleisters ingepakt en een tip: neem vooral NIET te veel mee in jullie trekkersrugzakken (you’ll thank me later).

Genoeg gezeverd, tijd om af te sluiten want deze brief moet online!

~ Jullie JHN-leiding

Vr. 3 maart Instafest Vr. 7 april Geen activiteit
Vr. 10 maart Geen activiteit Di. 11 april – Vr. 14 april Joepie!!
Vr. 17 maart Geen activiteit Vr. 21 april Geen activiteit
Vr. 24 maart Pani’s spelletjesavond Vr. 28 april Bond zonder naam
Vr. 31 maart Het gouden ei