Brief hernieuwers januari-maart 2024

Hey hallo, KSA-kapoenen!

Nou, hopelijk hadden jullie een explosief leuke feestdagen! Weet je, zoals een vuurwerk… dat eh, niet afgaat. Haha! Bergen koekjes, hè? Die bergen waren zeker niet Everest, of wel? En die cadeaus… je zou haast denken dat de Kerstman zijn slee bij jullie heeft geleegd!

En nu, jongens en meisjes, houd je vast voor het KSA-jaar! Meer avonturen dan in een slechte actiefilm. Haha, snap je? Want actiefilms hebben altijd… laat maar.

Je hebt geen idee hoeveel… uh, “opwindende” avonturen er komen. Het is als een ritje op de achtbaan, maar dan vergeet je je gordel. Haha, veiligheid eerst, hè?

Zwembroek-tijd op zondag 11 februari! We gaan zwemmen alsof we deelnemen aan de Olympische Spelen. Maar dan zonder medailles. En zonder talent. Haha, plons! Zie dat jullie erbij zijn, hé, want we kunnen jullie hulp wel gebruiken!

En o ja, markeer je kalender voor 23 tot 25 februari voor het hernieuwersweekend. Het wordt zo leuk dat je zou willen dat het een hernieuwersweek was. Grapje, een weekend is genoeg van mijn grappen, toch?

Dus, eh, zie ik je snel? Of zie ik dubbel? Haha, grapje weer!

Lachende groetjes

Leider Sverre

Opgelet: de activiteitenkalender bevat enkele wijzigingen:

27 januariPapieren vliegtuigjes Grand Prix2 maartSchaatsmarathon
3 februariGeen activiteit9 maartTouwtrekken met spaghetti slierten
ZO (!) 11 februariActiviteit – Zwemmen16 maartGeen activiteit
17 februariActiviteit – Vriendjesdag23 maartSchildpaddenschilderwedstrijd
23-25 februariHernieuwersweekend30 maartAardappelzakken modeshow