Vader-zoonactiviteit

Beste leden,

Beste ouders,

Zoals sommige onder jullie misschien al vernomen hebben, organiseert KSA de Lommelse Blauwvoeters dit werkjaar ook weer een vader-zoonactiviteit.

Op zaterdag 30 maart 2019 verwachten we de leden met hun vader, nonkel, peter of ander mannelijk familielid om 10u45 aan onze burcht voor de tweede editie van de vader-zoonactviteit. We voorzien om 11u00 te starten en eindigen rond 18u00 met een drankje en hapje aan ons lokaal.

Bij het lezen van de vorige paragraaf zal menig vader een nostalgisch gevoel krijgen: na al die jaren eindelijk nog eens in uw favoriete uniform kruipen (mocht dit nog passen, we achten deze kans echter vrij klein), door de bossen crossen, opdrachten oplossen en gewoon eens even weg zijn van de vrouw thuis. Onze jeugdbeweging maakt deze droom werkelijkheid. U kan uw jeugd één namiddagje herbeleven en dit samen met uw zoon. Wat wil u nog meer?!

Wat deze activiteit precies inhoudt, blijft nog even een goed bewaard geheim, maar wat we jullie wel al kunnen vertellen is dat het om een zoektocht gaat door de Lommelse Sahara met bijhorende spannende opdrachten waar zowel snelheid, behendigheid, intelligentie als doorzettingsvermogen een troef kunnen zijn. Ook is kennis van elkaar en van de KSA een zeer groot voordeel! Voor de vaders die nu reeds met hun wenkbrauwen fronsen: indien jullie oogappel zulk avontuur aankan op kamp, mag dit voor jullie zeker geen probleem zijn!

Vaders en leden die vorig jaar hebben deelgenomen aan deze activiteit zullen zich deze zeker herinneren als een leuk moment tussen vader en zoon. Het is dus zeker de moeite om deel te nemen om de vader-zoon band ook nog meer te versterken!

Voor al dit leuks vragen we een kleine bijdrage van 10 euro per persoon. Deze prijs omvat:

  • Een middagmaaltijd met drank
  • De materialen nodig voor de activiteit
  • Enkele toffe prijzen voor de beste deelnemers
  • Drank en eten voor na de activiteit

Storting dient te gebeuren op rekeningnummer: BE52 0689 0347 5609 met vermelding naam + voornaam lid + vader/zoon-activiteit. Indien u met meerdere (ingeschreven) zonen wenst deel te nemen, vormt dit uiteraard geen probleem.

Deze activiteit is enkel bedoeld voor de leden en vaders van de piepjongknapen, jongknapen en knapen.

Vragen, opmerkingen, muizenissen of besonjes? Aarzel dan niet ons te contacteren via onderstaande gegevens.

lucasmorrenksa@gmail.com

0499170417

Schrijf dus snel in via onderstaand inschrijvingsformulier!

Link naar inschrijvingsformulier: https://goo.gl/forms/ZfUaPiSTQJ0UnKIs1