Kamp dag 2

Kamp is nog maar net begonnen, en dag twee zit er alweer op! Na een paar lekkere boterhammen was het tijd voor de eerste inspectie van kamp. Over het algemeen was alles nog heel netjes, alleen had lid Wout Maes van de jonghernieuwers nog wat lege snoepzakjes in zijn tas. Foei!

Na de inspectie zongen alle leden uit volle borst mee met de zangstonde. Het kampliedje dat we elke dag zingen begint er zo al wat in te komen. Na een poos werden de stoelen zelfs weggegooid en gooide iedereen de beentjes los op het kampterrein.

Om terug op krachten te komen voor de namiddag maakten onze lieve kookouders courgettesoep en daarna videe. Dat was smullen! Met nog wat sausrestjes op onze mond startten we aan de animatie, waar het team van de zombies voor het eerst recht tegenover het team van de wetenschappers stond in een waanzinnig spannend spel. Uiteindelijk wonnen de zombies in een epische finale.

Na nog een activiteit aten we lekkere gehaktballetjes met krieken. Dan was het tijd voor onze jaarlijkse zweedse omloop, waar alle leden rond de kampplaats lopen tegen de klok. Toto was de snelste bij de hernieuwers, Ewoud bij de jonghernieuwers, Stieg bij de knapen, en Krijn bij de Jongknapen. Ook enkele leiders liepen mee. Leider Alexander haalde het onderste uit de kan en zette de snelste tijd van iedereen neer.

Nu is het hoogtijd om de oogjes dicht te doen, want we hebben nog acht dagen te gaan!

Groetjes

Leider Jasper