Kamp 2020

Beste ouders en leden


Zoals jullie waarschijnlijk al wel vernomen hebben, kunnen de zomerkampen doorgaan. Echter zal dit anders moeten verlopen dan we gewend zijn. Ook is het voor onze KSA nog niet 100% zeker of we op kamp kunnen gaan aangezien de uitbater van de kampplaats ons pas ten vroegste 1 juni kan laten weten of de maatregelen op zijn terrein mogelijk zijn. 
Omdat de beslissing zo laat is gevallen en we de maatregelen nog eens goed moeten doornemen en toepassen op onze werking, kunnen we nu nog niet zeggen hoe het kamp concreet in zijn werk zal gaan. De leiding is nu ook volop aan het leren voor de examens waardoor het regelen van het kamp moeizaam gaat. Wij stellen dan ook voor om pas begin juli concrete duidelijkheid te geven over hoe we het gaan aanpakken. Hopelijk begrijpen jullie deze beslissing.


Ons kamp valt normaal gezien van 21 juli tot en met 31 juli en zal dit jaar in Geel plaatsvinden waardoor het brengen en halen van de leden door de ouders zelf wordt gedaan (we gaan dus niet met de trein zoals afgelopen twee jaar).


Wij zouden toch al graag eens polsen hoe veel personen er mee willen gaan op kamp. Daarom hebben wij onderstaand google formulier gemaakt waarin je moet aanduiden of je graag mee wilt op kamp. Dit formulier is nog GEEN inschrijving voor het kamp. Het echte inschrijvingsformulier zal begin juli volgen samen met de concrete uitwerking. Het onderstaande formulier dient VOOR 24 JUNI ingevuld te zijn. Als je meer dan één zoon hebt bij de KSA die mee wilt gaan op kamp dan vul je per zoon een apart formulier in. Het zou ook fijn zijn als ook de leden die niet meegaan op kamp het formulier invullen zodat we weten dat ze het toch gezien hebben.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScYUu5CjO075T84jJb_lYq_zUDTCM8llOiVUIkfOFEAl-ZuDQ/viewform?usp=sf_link

Tot slot geef ik jullie nog een bijlage mee met dingen waar wij rekening mee gaan moeten houden tijdens dit kamp. Dit zijn de richtlijnen die de Nationale Veiligheidsraad daarstraks met ons heeft meegedeeld (de bijlage is uiteraard niet alle informatie waar wij over beschikken maar dit is een korte samenvatting voor de ouders). Wij hopen jullie allemaal te zien op kamp en we gaan er het beste van maken zodat ook deze zomer onvergetelijk wordt!


Met vriendelijke groeten

De leiding van KSA de Lommelse Blauwvoeters

Post navigation