Groepsfoto KSA jaren 1940 in toneeltenue

Boek KSA 100

In september 2016 verschijnt een boek ter gelegenheid van het eeuwfeest van onze vereniging. Een redactieploeg van zes oud-leiders heeft meer dan een jaar gewerkt aan de boeiende geschiedenis van ‘De Lommelse Blauwvoeters’, beter bekend als ‘De Studentenbond’.

Het resultaat, waaraan Erfgoed Lommel gewaardeerde logistieke steun heeft verleend, mag gezien worden: een prachtige uitgave van ongeveer 200 bladzijden, gedrukt op kwaliteitspapier en genaaid gebonden met ronde rug en leeslint. Het boek is ook rijkelijk geïllustreerd in vierkleurendruk.KSA100

Wilt u helemaal in de KSA stemming geraken terwijl u dit prachtig boek leest? Momenteel is het heerlijk KSA bier ‘De Blauwvoet’ nog op voorraad, voor slechts 24 euro/bak. De prijs voor het KSA 100 boek bedraagt 10 euro. Indien u geïnteresseerd bent in beide en een frisse Blauwvoeter wilt drinken terwijl u het KSA 100 boek leest, kan u dit verkrijgen aan een voordeliger tarief van 30 euro (één bak en één boek). Mocht u geïnteresseerd zijn kan u tijdens een activiteit een leider aanspreken of een mailtje sturen naar christiaanvdrmeulen@gmail.com.